- فصل اول: مقدمه بر تزیین غذا
- چند قانون برای تزیین غذا
- داشتن نقشه یا پلان انجام کار
- آماده شدن
- خرید عاقلانه برای عکاسی پیش رو
- جستجوی برای سوژه اصلی تصویر – قهرمان اصلی
- ابزارهای کاربردی برای چیدمان صحنه عکاسی غذا
- ابزارهای کاربردی پایه
- تجهیزاتی که اغلب استفاده می شوند
- وسایل جانبی برای تزیین غذا
- فصل دوم: ست غذا و چیدمان
- چیزهایی که موقع برنامه ریزی برای عکاسی از غذا باید در ذهن داشته باشید
- پوینت اند شوت چیست؟
- چگونه غذا در عکس بهتر دیده شود؟
- نکاتی برای انتخاب وسایل و صفحه [سطح] کار عکاسی غذا
- نکاتی برای چیدمان روی میز
- استفاده از پارچه برای عکاسی روی میز
- فصل سوم: چالش های عکاسی از نوشیدنی های سرد
- انتخاب نوشیدنی ها
- تکنیک های آماده سازی شیشه یخ زده برای عکاسی
- خلق یا ایجاد قطرات آب در عکس
- استفاده از یخ های آکرلیک در لیوان شیشه ای
- در عمل
- اضافه کردن مایع در لیوان [سوژه اصلی]
- ایجاد و جایگذاری حباب ها
- حذف مایع از لیوان اصلی
- نوشیدنی های سبز، جادوی یخ زده ماگریتا
- چیدمان با ماگریتا
- فصل چهارم: درست کردن سالاد برای عکاسی
- انتخاب مواد برای سالاد
- تکنیک های خرید وسایل و درست کردن سالاد
- نکاتی برای تازه و سبز نگه داشتن سالاد
- تکنیک های نگه داری سالاد
- تزیین سالاد برای عکاسی
- آماده کردن سالاد و قرار دادن آن در صحنه عکاسی
- در صحنه قبل از عکاسی نهایی
- سالاد میوه
- تکنیک هایی برای آماده کردن میوه
- درست کردن سالاد میوه و قرار دادن آن در صحنه عکاسی
- تزیین سالاد میوه
- فصل پنجم: پاستا و سس ها
- پاستای عالی برای دوربین
- سس برای پاستا و سالاد
- اضافه کردن سایر چیزها به پاستا
- آماده کردن پاستا
- اضافه کردن قاشق یا وسایل دیگر برای نگهداری غذا
- سیب زمینی، پاستا و سالاد میوه
- فصل ششم: برگرها، ساندویچ ها
- همبرگر
- پیدا کردن نون مناسب همبرگر
- آماده کردن محتویات همبرگر
- آماده کردن گوشت همبرگر
- اضافه کردن رنگ به گوشت همبرگر
- درست کردن برگر اصلی [قهرمان عکس]
- قرار دادن برگر اصلی در صحنه عکاسی
- ساندویچ
- خرید محتویات ساندویچ
- آماده کردن محتویات ساندویچ
- آماده کردن ساندویچ اصلی
- قرار دادن ساندویچ اصلی [قهرمان] در صحنه عکاسی
- درست کردن ساندویچ نصفه برای عکاسی
- همبرگر
- فصل هفتم: آماده کردن گوشت
- نکات پایه برای عکاسی از گوشت
- گوشت ماهیتابه ای برای عکاسی
- علامت های گریل بر روی گوشت
- برش گوشت اصلی برای نشان دادن قسمت های داخلی
- رنگ گوشت برای عکاسی
- تیکه های برش شده گوشت برای بشقاب عکاسی
- شیوه پخت آرام برای برش ضخیم تر
- آماده کردن گوشت با استخوان برای عکاسی
- دنده ها
- کباب پرندگان برای عکاسی
- خرید برای سوژه اصلی عکس
- بوقلمون برای عکاسی
- آماده کردن پرنده
- پرنده به عنوان [قهرمان]
- عکاسی از ماهی
- شیوه پخت ماهی برای عکاسی
- فصل هشتم: عکاسی از سبزیجات
- خرید سبزیجات
- آماده کردن سبزیجات برای عکاسی
- روش های پخت سبزی جات برای عکاسی
- تکنیک بخارپز
- تکنیک نیم پز کردن
- پختن سبزیجات در ماهیتابه
- پختن سبزیجات
- ایجاد علامت های گریل بر روی سبزیجات
- قراردادن سبزیجات در صحنه عکاسی
- فصل نهم: بستنی برای نورها – تکنیک های خلق بستنی غیرواقعی
- در حقیقت
- تقلب اصلی
- درست کردن بستنی در صحنه عکاسی
- دستکاری های نهایی بر روی بستنی در صحنه
- کاسه بستنی
- فصل دهم: دسرها
- کیک ها
- برشی از کیک برای عکاسی
- درست کردن کیک
- درست کردن کیک برش خورده [قهرمان] برای عکاسی
- خامه کیک و کیک برش خورده
- تفاوت کیک پنیری
- عکاسی از کلوچه ها – تکنیک هایی برای آماده کردن کلوچه ها برای عکاسی
- خرد کردن کلوچه ها برای عکاسی
- کیک ها
- فصل یازدهم: صبحانه برای دوربین
- آماده کردن بیکن [گوشت خوک] برای دوربین
- بیسکویت های زیبا
- تخم مرغ همزده
- درست کردن بشقاب اصلی [قهرمان]
- چیدمان صحنه عکاسی
- تخم مرغ سرخ شده
- سرخ کردن تخم مرغ
- سوژه اصلی [قهرمان] در بشقاب
- فصل دوازدهم: اصول تزیین غذا
- راهنمای تزیین
- تزیین نوشیدنی ها
- برای انتخاب تزیینات گیاهی محتاط باشید
- طرح گل بابونه برای تزیین بشقاب
- استفاده از آب سرد برای نگهداری پوست سبزیجات و میوه ها
- تکنیک زنده نگهداشتن توت فرنگی و گوجه
- سس برای بشقاب غذا
- سرخ کردن را فراموش نکنید
- صفحات کتاب: 249 صفحه
- فرمت کتاب: Pdf
- حجم فایل: 20 مگابایت
- زبان انگلیسی

کتاب تزیین غذا برای عکاسان – اثر لیندا بلینگهام و جین آن بایبی
” شما با چشم هایتان غذا می خورید”
درست کردن شاهکارهای عکاسی غذا کار فود استایلیست یا تزیین گرهای غذاست. در این کتاب آموزشی دو تا از سرشناس ترین فود استایلیست های جهان خانم لیندا بلینگهام و جین آن بایبی تکنیک های حرفه ای برای علاقمندان عکاسی به غذا را گردآوری کرده اند. لیندا در طی فعالیت های حرفه ای خود با شرکت های بزرگی مانند بستنی باسکین رابین، مک دونالد، تایسون فود، فریتولی و … همکاری داشته است. جین که در این کتاب در نگارش آن با لیندا همکاری داشته است نیز در شرکت های بزرگی مانند هری اند دیوید، دومینو، سارا لی، کمپانی سون آپ و … کار کرده است.
جین نگاه و نظر عکاس فصلی را همراه با توصیه های ارزشمندی برای خلق عکس های خارق العاده ارائه کرده است که می توانید از این تکنیک ها برای نمونه کارهای عکاسی غذا یا پروژه های حرفه ای عکاسی از غذا استفاده کنید.
رازهایی که با به کارگیری آنها می توانید هرکسی را برای خوردن شاهکارهای غذایی خود ترغیب کنید.
هر فصل کتاب دستورالعمل های گام به گام را برای تزیین و عکاسی از غذا ارائه می کند و همراه با نمونه عکس های با کیفیتی که دهان هر بیننده ای را آب می اندازد.
نوش جان
لازم به توضیح است که مطالب کتاب به گونه ای طراحی شده است تا عکاسان آماتور و حرفه ای در هر سطحی بتوانند از آنها استفاده کنند.
داشتن این کتاب در کتابخانه دیجیتال هر عکاسی الزامیست.
◀︎ معرفی کتاب و سرفصل های مهم آن
◀︎ اطلاعات کتاب
◀︎ کتابهای آموزشی دیگر در زمینه عکاسی
◀︎ راهنمای دانلود کتاب
برای دانلود کتاب بر روی دکمه خرید و دانلود کلیک فرمایید.
با خرید محصولات از سایت، ما را در تولید هر چه بهتر آموزش ها و ترجمه متون کاربردی گرافیک کامپیوتری یاری فرمایید.
◀︎ شبکه های اجتماعی سایت سی جی گپ – بدون شما جمعمون جمع نیست!
Twitter | Telegram | Instagram | Youtube | Facebook | Linked in | Aparat

با ما همراه شوید… با عضویت در شبکه های اجتماعی سی جی گپ از جدیدترین آموزش ها با خبر شوید. به طور پیوسته در کانال تلگرام، گروه فیس بوک و لینکداین اطلاع رسانی انجام می گیرد.
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد
| قیمت : |
32000 تومان |
| تعداد فروش : | 0 فروش |
| حجم فایل : |
20 مگابایت |
| فرمت : |
|
| تاریخ انتشار : | 20 نوامبر 2025 |
| آخرین بروز رسانی : | 23 نوامبر 2025 |
| فایل راهنما : | |
| ارسال توسط: |
gapadmin |
| تعداد بازدید : |
126 بازدید |
| امتیاز : |
|




26 فروش